KEZDŐ HATHA JÓGA ÓRA – Kedd és csütörtök este 20 órától

Jóga nem csak kezdők számára!

Néha csak arra van szükséged, hogy más nézőpontból szemléld a dolgokat. A jóga erre egy tökéletes eszközrendszer, amely az élet minden területén támogatja a fejlődést. A jóga sikere nem a testtartások végzésének képességében rejlik, hanem a hozzáállásban, a szemléletben. A helyes szemlélettel végzett jóga áldásos hatással van a testre, a szellemre és a lélekre is.

A jóga gyakorlását könyvek alapján kezdtem még gimnazista koromban. Egyedül, családommal és különböző jógastúdiók keretében rendszeresen gyakorolok a hatha jóga mellett gerincjógát és astangát. Rendszeresen részt veszek a Mandala Jógastúdiók oktatóképzésében, tanfolyamain is.

Az intenzív jógázás kezdetben tapasztalt pozitívumai mellett – a koncentráció erősödése, a nagyobb hajlékonyság, az állóképesség fejlődése, a helyes légzés elsajátítása, a jobb közérzet, a gyakorlás komoly mentális és lelki változásokat is eredményez.

A jóga nagyon sok mindenre megtanít. Megmutatja, mi az eltökéltség, a kitartás, a türelem, az alázatosság. Megtanít arra, hogy tartsuk tiszteletben a határainkat, és hogyan engedjük el a felesleges feszültséget. Ezek a tulajdonságok fokozatosan beépülnek a személyiségbe a jógaórák alatt, hogy egy idő után az élet többi területén is visszaköszönjenek.

Ismereteimet örömmel és szeretettel osztom meg másokkal is, ugyanakkor a tanulás számomra egy véget nem érő folyamat.

 

 

Magamról annyit, hogy közgazdász anyuka vagyok 4 kamasz fiúgyermekkel. A férjemet már megfertőztem a jóga szeretetével, remélem új tanítványaimmal is hasonló sikerrel járok.

 

Elérhetőségeim:

+36 30 274 65 77 – bettinabudakeszi@gmail.com

 

 

„Ha minden nap kitartóan gyakorlod a jógát,

képes leszel szilárdsággal és érettséggel fogadni az élet zűrzavarát.”

B.K.S. IYENGAR

 

Szeretettel várok minden érdeklődőt!

Kezdés 2017 március !!!!

Kérlek az első alkalommal próbálj meg 15 perccel az órakezdés előtt érkezni!